Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άργος. Εκδήλωση του "Άλλου Δρόμου" για τη διαχείριση των απορριμμάτων

 
 
Η διαχείριση των απορριμμάτων που προτείνεται, όχι μόνο δεν είναι φιλική στο περιβάλλον, αλλά και εκτοξεύει τα δημοτικά τέλη στα ύψη.

Η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών Άλλος Δρόμος διοργανώνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου (6 μμ), στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, εκδήλωση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο «Άλλος Δρόμος» σας καλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση για να συνδιαμορφώσουμε τις προτάσεις μας μετά από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους:

-Νίκο Πατσαρίνο, περιφερειακό σύμβουλο με την «αγωνιστική συνεργασία στην περιφέρεια Πελοποννήσου»
-Τάσο Κεφαλά, πρωτοβουλία συνεννόησης για την διαχείριση των απορριμμάτων
-Γεωργία Ασημακοπούλου, μέλος διαχείρισης ΑΣΑ ΠΟΕ – ΟΤΑ


Η μελλοντική εικόνα της αυτοδιοίκησης είναι ήδη παρούσα: «αυτοδιοίκηση – εισπράκτορας». Με κερδοσκοπική σκοπιμότητα η διαχείριση των απορριμμάτων παραμένει "δική της υπόθεση" για τα προβλήματα και "ημι-κρατική" υπόθεση όταν πρόκειται για την διαχείριση των κονδυλίων.

Εμείς, στον Άλλο Δρόμο πιστεύουμε ότι πρωτίστως τα δημόσια αγαθά είναι θέμα της κοινωνίας και όχι πεδίο κερδοσκοπίας των εργολάβων, γι' αυτό προτείνουμε μία άλλη διαχείριση και διεκδικούμε μία άλλη λύση φιλικότερη στην κοινωνία και το περιβάλλον. Και το κυριότερο, δεν θα εκτινάσσει τα δημοτικά τέλη σε δυσβάστακτο ύψος για την μέση αργολική οικογένεια.
 
πηγή: http://www.argolikeseidhseis.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου