Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωση για τον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου της OVIBEJA

                              
Ενημέρωση για τον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου της OVIBEJAΕνημέρωση για την διοργάνωση του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, στην πόλη Beja της Πορτογαλίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 31ης Αγροτικής Έκθεσης OVIBEJA (30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2014), παρέχει το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Λισσαβώνα.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τους φορείς ACOS (Aγρότες του Νότου) και Οίκος Ελαιολάδου (Ένωση Ελαιοπαραγωγών Πορτογαλίας), με την υποστήριξη του Πορτογαλικού Υπουργείου Γεωργίας και διεξάγεται ενώπιον διεθνούς κριτικής επιτροπής που αποτελείται από πιστοποιημένους από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου γευσιγνώστες ελαιολάδου, προερχόμενους από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Χιλή.
 
Κατά την περυσινή διοργάνωση συμμετείχαν στον διαγωνισμό 73 ελαιόλαδα από όλον τον κόσμο, τα οποία διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες: φρουτώδες αγουρέλαιο υψηλής έντασης, φρουτώδες αγουρέλαιο μεσαίας έντασης και ώριμο φρουτώδες ελαιόλαδο.
 
Επισυνάπτονται ο κανονισμός του Διαγωνισμού, όπου περιγράφονται οι προϋποθέσεις και όροι συμμετοχής και σχετικό ενημερωτικό.
 
Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν (στην αγγλική γλώσσα) για διευκρινήσεις συμμετοχής με την κυρία Mariana Matos, e-mail: geral@acos.pt, με την παράκληση όπως κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους και στο Γραφείο της Πρεσβείας.
 
Για περισσότερα δείτε:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου