Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Έγκριση 1018 αιτήσεων ενίσχυσης για βιοκαλλιεργητές στη Λέσβο


viologiki georgia

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενημερώνει τους βιοκαλλιεργητές της Λέσβου και της Λήμνου, που κατέθεσαν αίτηση ενίσχυσης στο πλαίσιο της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία-νέα ένταξη» σύμφωνα με την αριθμ. 74/4119/13-01-2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι σήμερα Πέμπτη 19-12-2013 αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη) οι οριστικές καταστάσεις με τους δικαιούχους και απορριπτόμενους της δράσης.
 
Στην Υπηρεσία μας κατέθεσαν αιτήσεις 1040 βιοκαλλιεργητές από τους οποίους δικαιούχοι κρίθηκαν 1018 και απορριπτόμενοι 22.
 
Οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων των παρακάτω υπηρεσιών και φορέων:
 
Του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Καλλονής
του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.
Του Δήμου Λέσβου και
Του Δήμου Λήμνου.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και από την ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. www.opekepe.gr επιλέγοντας το σύνδεσμο «Διαδικτυακή εφαρμογή πληροφόρησης δικαιούχων των Δράσεων του Μέτρου 2.1.4. (Γεωργοπεριβαλλοντικές Δράσεις) για τα αποτελέσματα ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης».

Μετά από την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης έγκρισης των δικαιούχων και απορριπτόμενων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το χρονοδιάγραμμα υπογραφής των συμβάσεων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο 5 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Καραντώνη 2 Μυτιλήνη) και στο τηλέφωνο 2251046661.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου