Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Φορέας Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας Μαυροβουνίου Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου συμμετέχει στη Γιορτή Μήλου στην Αγιά Λάρισας



Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Γιορτής Μήλου 2013 που διοργανώνεται για 18η συνεχόμενη χρονιά στην Αγιά από το Δήμο Αγιάς, ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει ενεργά σε μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν ως στόχο τη γενική ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης μικρών μαθητών, πολιτών και φορέων.
 
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 31/8 ανήμερα του εορτασμού των Πολιούχων της πόλης, Αγίων Αντωνίων και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 5/9.
Ο Φορέας Διαχείρισης συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, φιλοξενούμενος σε εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Αγιάς (τον οποίο και ευχαριστεί). Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φορέα Διαχείρισης περιλαμβάνει προβολή θεματικών αφισών για την ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής και την ενημέρωση των επισκεπτών για τα σημαντικά είδη και οικοτόπους της περιοχής και προβολή παρουσιάσεων με τίτλο "Αξιόλογοι οικότοποι της Προστατευόμενης Περιοχής Κα.Μα.Κε.Βε.", "Λίμνη Κάρλα: : Όταν το περιβάλλον διδάσκει..".
Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
 
Με εκτίμηση,
Για τον Φορέα Διαχείρισης Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε
Χαμόγλου Μαρία


πηγή: http://www.fdkarlas.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου