Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πάτρα. 2ο Φεστιβάλ Τοπικών προϊόντων στα Αραχωβίτικα


Πάτρα: 2ο Φεστιβάλ Τοπικών προϊόντων στα Αραχωβίτικα
 
 
Με τη συμμετοχή δέκα τοπικών επιχειρήσεων μελιού, χειροποίητων ζυμαρικών, σαπουνιού, διακοσμητικών και χρηστικών σκευών κεραμικής, φρούτων, λαχανικών, αρωματικών φυτών, βότανων και μπαχαρικών, γλυκού κουταλιού, ούζου και τεντούρας, χειροποητων κοσμημάτων και φυτωρίου  προγραμματίζεται η πραγματοποίηση του 2ου Φεστιβάλ τοπικών προϊοντων το Σάββατο, 29 Ιουνίου στην παραλία Αραχωβιτίκων.
Οι τοπικές επιχειρήσεις έδειξαν για δεύτερη χρονιά το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ τοπικών προϊοντων που βρήκε θερμή υποστήριξη  από  την Τοπική Κοινότητα Αραχωβιτίκων, το Επιμελητήριο Αχαΐας καθώς δίνεται η ευκαιρία στους παραγωγούς και στις επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό.

Στην εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ θα συνδράμουν εθελοντές από την «Ομάδα Ε» του Δήμου Πατρέων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποτελεί  το πρώτο βήμα για μια εξωστρεφή προσπάθεια που στόχος όλων είναι να θεσμοθετηθεί, να μεγαλώσει και να   έχει συνέχεια.

Το 2ο Φεστιβάλ τοπικών  προϊόντων έρχεται να αναγνωρίσει, να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα του μόχθου και του ιδρώτα, αλλά και των φιλόδοξων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στην Αχαϊα.
Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 18: 30 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 23:00 το βράδυ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου