Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πέθανε από ανακοπή η ακρωτηριασμένη φοράδα

 
 


Αιφνίδιος θάνατος για το 20χρονο ζώο
 
Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών (Ε.Σ.Π.Ι.) με ανακοίνωση του μας ενημέρωσε νωρίτερα ότι η Άννα η 20 ετών φοράδα που εντοπίστηκε με ακρωτηριασμένο το πόδι της στο Αλιβέρι της Εύβοιας τον περασμένο Φλεβάρη πέθανε σήμερα από ανακοπή καρδιάς. Για την Άννα είχε γίνει ενημερωτική εκστρατεία ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα και για την αγορά και την τοποθέτηση τεχνητού μέλους, κάτι που θα συνέβαινε για πρώτη φορά σε άλογο στην Ελλάδα.
Ο Ε.Σ.Π.Ι. τονίζει σχετικά με την απώλεια του ζώου, για το οποίο πολλοί νοιάστηκαν: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσπάθησαν με το δικό τους τρόπο ο καθένας να την βοηθήσουμε.
Στο τέλος της εβδομάδας επρόκειτο να της τοποθετηθεί το πρόσθετο μέλος από τον κατασκευαστή κο Π. Νικόπουλο ώστε να μπορεί να περπατάει και αν η υγεία της το επέτρεπε στον επόμενο μήνα θα γινόταν χειρουργική επέμβαση.
 
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για όποιον επιθυμεί να του επιστραφούν τα χρήματα που κατέθεσε για την σχετική καμπάνια της Άννας παρακαλούμε πολύ να μας επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο greekhorseprotection@yahoo.gr.
Ο Ε.Σ.Π.Ι. και οι εθελοντές του συνεχίζουν τον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά ώστε να βοηθήσουμε άλογα σαν την Άννα που τα κακοποιούν και τα εγκαταλείπουν να πεθάνουν».
 


πηγή: www.zoosos.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου