Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Χανιά. Γνωρίζω και σέβομαι την πόλη μου



 

Με δωρεάν ξεναγήσεις οι Χανιώτες και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης των Χανίων. Τη δυνατότητα αυτή προσφέρει το πρόγραμμα που υλοποιεί ο δήμος για δεύτερη συνεχή χρονιά με τίτλο “Γνωρίζω και Σέβομαι την πόλη μου: ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων».

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στον Φάρο των Χανίων και στη μόνιμη έκθεση Αρχαίας και Παραδοσιακής Ναυπηγικής – Μινωικό Πλοίο (σημείο συνάντησης: Νεώριο του Μόρο – Ενετικό Λιμάνι).
Οι περιηγήσεις γίνονται κάθε Κυριακή, έως το τέλος Μαΐου. Η ώρα έναρξης της κάθε περιήγησης 11.00 το πρωί και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική παροχή της υπηρεσίας ξενάγησης. Το πρόγραμμα της προηγούμενης Κυριακής 17 Μαρτίου, περιελάμβανε ξενάγηση στο δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης. Οι δεκάδες πολίτες των Χανίων, περιηγήθηκαν στα πλακόστρωτα στενά της και γνώρισαν τον πολιτιστικό, αρχιτεκτονικό και ιστορικό της πλούτο. Την ξενάγηση πραγματοποίησαν οι ξεναγοί των Χανίων, Σεβαστιάννα Σούκι και Πατρίτσια Ντζίγκα.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10:00 -13:00 μμ, στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail:
t-tourismos@chania.gr.
 
 
 
πηγή: http://www.citybranding.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου