Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Σεμινάρια για το "πράσινο" από τους ειδικούς

 
 
 
 
 
Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.) θέτει νέες βάσεις και δεδομένα στην εκπαίδευση επαγγελματιών, ιδιωτών, υπαλλήλων, σε θέματα που έχουν σχέση με το πράσινο και τις εφαρμογές του μέσα στη πόλη και προγραμματίζει να διοργανώσει άμεσα σειρά Σεμιναρίων – Workshop που θα απευθύνονται σε:


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους Γεωτεχνικούς που ασχολούνται με το χώρο του πρασίνου και του περιβάλλοντος, αλλά και φοιτητές να εργαστούν δίπλα σε έμπειρους συναδέλφους, να πάρουν γνώση, να πειραματιστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να παράγουν έργο. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Σεμινάριο – Workshop με θέμα
«Σχεδιασμός, Εγκατάσταση και Συντήρηση Φυτεμένων Δωμάτων» και προγραμματίζονται άμεσα τα ακόλουθα:



«Σχεδιασμός, Εγκατάσταση και Συντήρηση Φυτεμένων Δωμάτων» (Επιστημονικοί Υπεύθυνοι: Τάτσης Κωνσταντίνος & Κατσογιάννη Σταυρούλα)

«Χλοοτάπητες: Χρήση – Εγκατάσταση και Διαχείριση» (Επιστημονικός Υπεύθυνος: Σπαντιδάκης Ιωάννης)

«Σχεδιασμός και Κατασκευή Μικρών Ιδιωτικών Κήπων» (Επιστημονικός Υπεύθυνος: Παπαδημητρίου Εύα)

«Σχεδιασμός, Οργάνωση και Λειτουργία Αστικού Λαχανόκηπου» (Επιστημονικός Υπεύθυνος: Κάνταρος Ηλίας)




ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ


Το αυξημένο ενδιαφέρον και η ανάγκη για βαθύτερη γνώση σε θέματα που αφορούν το αστικό πράσινο και την αστική λαχανοκομία από το ευρύ κοινό μπορούν να καλυφτούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα από την ένωσή μας. Τα σεμινάρια για ιδιώτες θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη με θέματα:
«Παράγω τροφή στο Λαχανόκηπο μου»

«Πράσινο στο μπαλκόνι μου»


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σεμινάρια σε φορείς, εταιρίες στα πλαίσια της εκπαίδευσης του προσωπικού τους ή στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης. Η πολύχρονη γνώση και εμπειρία των στελεχών μας στην μελέτη και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων σε όλους τους τομείς που έχουν σχέση με την εγκατάσταση, τη συντήρηση και τη βελτίωση ανάπτυξης κάθε μορφής και είδους πρασίνου μας καθιστά ειδικούς σο είδος. Το θέμα του σεμιναρίου μπορεί να καθοριστεί με τη βοήθεια της εκπαιδευτικής μας ομάδας και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.



Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να βρίσκεται στο site της ΠΕΕΓΕΠ, στη διεύθυνση www.peegep.gr, όπου θα αναρτώνται αναλυτικά οι θεματικές ενότητες του κάθε Σεμιναρίου, το χρονοδιάγραμμα καθώς και το κόστος συμμετοχής των ενδιαφερόμενων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το κάθε Σεμινάριο – Workshop.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου