Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Βόλος. Τουριστική προβολή με τη βοήθεια του Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτησης




 
Την καλύτερη κατάληξη είχε η γραφιστική προσπάθεια του αποφοίτου σπουδαστή της ειδικότητας Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων του ΔΙΕΚ, Ζαφείρη Δημήτρη, μιας και η μακέτα που σχεδιάστηκε από τον ίδιο πέρυσι, τυπώθηκε ήδη σε πάνινες τσάντες που θα χρησιμοποιήσει ο Δ. Βόλου για να προωθήσει εντυπο και άλλο πληροφοριακό υλικό, για τη τουριστική προβολή της πόλης μας.


Η συνεργασία του Δ. Βόλου και του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτησης του Δ. Βόλου ξεκίνησε πέρυσι, όταν σπουδαστές και απόφοιτοι της ειδικότητας Γραφίστας Εντύπου και Ηλ. Μέσων καλέστηκαν να σχεδιάσουν μια μακέτα για τη πόλη του Βόλου, η οποία θα τυπώνονταν σε τσάντες και άλλα χρηστικά και διαφημιστικά προϊόντα.

Όλες οι εντυπωσιακές μακέτες που δημιουργήθηκαν από τους Γραφίστες του ΔΙΕΚ, παρουσιάστηκαν στο Δήμαρχο κο Πάνο Σκοτινιώτη και τη Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κα Κερασία Μπαρτζιώκα, οι οποίοι με τη σειρά τους τις αξιολόγησαν με πολλή προσοχή για να καταλήξουν τελικά στη συγκεκριμένη μακέτα.

Αναμένονται και άλλες μελλοντικές συνεργασίες των υπολοίπων τμημάτων του ΔΙΕΚ με το Δήμο Βόλου, για τη δημιουργία επιπλέον υλικού, καθώς και τη συμμετοχή των σπουδαστών του ΔΙΕΚ σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου Βόλου.
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου