Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Θες να πάρεις μέρος σε μία δράση της Greenpeace;

 
 
 
Έλα μαζί μας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11.00, στην πλατεία Μοναστηρακίου και πάρε μέρος σε μία δράση της Greenpeace!
 
 
Πριν δύο εβδομάδες εκατοντάδες καταναλωτές ξεκίνησαν να φυτεύουν τη λύση στα μεταλλαγμένα! Μέσα σε μία εβδομάδα μάζεψαν τα απαραίτητα χρήματα για να σπείρουμε ένα χωράφι με κτηνοτροφικά κουκιά που θα γίνουν ελληνική ζωοτροφή. Και έτσι αποδείξαμε στις εταιρείες ότι το μόνο που χρειάζεται για να επενδύσεις στη χώρα σου και στις ελληνικές ζωοτροφές χωρίς μεταλλαγμένα, είναι θέληση!
Η λύση στα μεταλλαγμένα έχει αρχίσει ήδη να ανθίζει στην ελληνική γη και θέλουμε και τη δική σου βοήθεια για να κάνουμε αυτό το μήνυμα όσο πιο ηχηρό μπορούμε!





Έλα μαζί μας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11.00, στην πλατεία Μοναστηρακίου και πάρε μέρος σε μια δράση της Greenpeace! Xρειαζόμαστε τη δική σου βοήθεια για κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει: θα βγάλουμε μαζί μία ξεχωριστή και πολύ δημιουργική φωτογραφία που θα βοηθήσει στο να γίνει αυτή η εκστρατεία ακόμα πιο γνωστή! Όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο δυνατό θα είναι το μήνυμά μας, γι’ αυτό φέρε και τους φίλους σου, την οικογένειά σου.
Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη.
Μπορείς να έρθεις; Αν ναι, κάνε κλικ εδώ.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου