Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα: «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ»

 
 
FTHINOPOROTo Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας διοργανώνει την 1η Ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ»
Η δράση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας που αγαπούν τη φωτογραφία και θα ήθελαν να αιχμαλωτίσουν με το φωτογραφικό τους φακό εικόνες από το φθινοπωρινό τοπίο της Θεσπρωτίας.
 
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής :
 
•Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει με δύο φωτογραφίες το πολύ οι οποίες θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο Email: perival@dipe.thesp.sch.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι δική σας, να έχει δηλαδή τραβηχτεί από εσάς τους ίδιους.
 
•Στο αρχείο που θα στείλετε πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το ονοματεπώνυμό σας, η τοποθεσία που έγινε η λήψη, ενώ αν θέλετε μπορείτε να δώσετε και ένα τίτλο στη φωτογραφία σας.
 
•Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία ως προς τη φωτεινότητα, το κοντράστ, τη μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη και το καδράρισμα, παρεμβάσεις δηλαδή που θα έκανε ένας παραδοσιακός φωτογράφος στο σκοτεινό θάλαμο.
 
•Δεν επιτρέπεται το μοντάζ, η αφαίρεση ή προσθήκη στοιχείων στην εικόνα και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) που παραπέμπουν σε πλήρως επεξεργασμένη εικόνα.
 
•Οι φωτογραφίες που θα τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ψηφιακού βιβλίου το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας και θα είναι προσβάσιμο, ανά πάσα στιγμή από τον καθένας μας.
 
 
Ο στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδειχθεί η καλλιτεχνική ευαισθησία των εκπαιδευτικών και η αγάπη τους για το φυσικό περιβάλλον, τα μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου τους μέσα σε αυτό το υπέροχο φθινοπωρινό Θεσπρωτικό τοπίο.
 
Καλές βόλτες!
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου