Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εργοθεραπεία στο περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

 

εργοθεραπεία στο μουσείο φυσικής ιστορίαςΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου στα πλαίσια συνεργασίας και πάντα με το πνεύμα του Εθελοντισμού προχώρησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με τον Ξενώνα Βραχείας Παραμονής Μαΐστρου και με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής και μετά από πρόταση στους υπευθύνους του Ξενώνα είναι οι ένοικοι που διαμένουν σε αυτόν να απασχολούνται μέσω εργοθεραπείας στο περιβάλλοντα χώρο
του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, με την σπορά και την περιποίηση ορισμένων φυτών και λουλουδιών, βελτιώνοντας την εικόνα καλλωπισμού του χώρου και αναδεικνύοντας στους επισκέπτες του Μουσείου τις ικανότητες τους.

Στην προσπάθεια αυτή και στο πλαίσιο της ανάδειξης των πρωτοβουλιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, που διασφαλίζει την παρουσία και την προσφορά όλων στην μεγάλη αυτή οικογένεια του συλλόγου, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση του οικισμού, οι υπεύθυνοι του Συλλόγου ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Θεόδωρο Γιαννέλο καθώς και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που συνεργάστηκαν για την στήριξη αυτή της προσπάθειας, καθώς και τους υπευθύνους και ενοίκους του Ξενώνα Βραχείας Παραμονής «Αναγέννηση» για την συνεχή συνεργασία.
 
 
εργοθεραπεία στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

εργοθεραπεία Πολιτιστικός Σύλλογος Μαΐστρου

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου