Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ρεκόρ προσέλευσης κοινού στα ΒορΟινά 2012

 
 
 
 
 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κοινού στα ΒορΟινά 2012 που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην προβλήτα 1 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το οινόφιλο κοινό άρχισε να συρρέει στον διαμορφωμένο για την εκδήλωση χώρο στο λιμάνι Θεσ/νίκης, δοκιμάζοντας λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, σε νέες και παλαιωμένες ετικέτες, από τα Κτήματά των παραγωγών μελών της `Οίνοι Βορείου Ελλάδος».
 
 
 
 

Το πολυάριθμο κοινό και με σύμμαχο τον καιρό, εκτός από τις δοκιμές οίνων, συμμετείχε σε γευστική δοκιμή μουσταλευριάς, ειδικά για την εκδήλωση και διαγωνίσθηκε σε γευσιγνωσία μονοποικιλιακών κρασιών των μελών της Οίνοι Βορείου Ελλάδος και έπαιξε στο παιχνίδι του χαμένου θησαυρού.
Οι μικροί φίλοι παρακολουθήσαν την δημιουργία γευστικών εδεσμάτων με σταφύλι από την Κική Παναγιώτου στο Εργαστήρι μαγειρικής και οίνου `Μαρμίτα, ενώ οι πιο τυχεροί κερδίσανε δώρα από τα μέλη των Οίνων Βορείου Ελλάδος.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, την εκδήλωση πρέπει να παρακολουθήσαν περισσότεροι από 3.500 οινόφιλοι κάθε ηλικίας, ενώ η (ανεπίσημη) είδηση της βραδιάς είναι η συνεργασία της ΕΑΣ Αμυνταίου με την Ε.Τσάνταλης ΑΕ.
 
 
 
πηγή: http://www.krasiagr.com/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου