Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έγκριση δημοπράτηση έργων αποχέτευσης για την Αγριά Βόλου

 
 

νερόΤην δρομολόγηση δυο έργων που δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης διάθεσης αστικών αποβλήτων στην περιοχή της Αγριάς, στο έδαφος ή το θαλάσσιο περιβάλλον, και συμβάλλουν στη θωράκιση του Παγασητικού στην ακτογραμμή από το Σουτραλί μέχρι τον Άναυρο, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Πάνος Σκοτινιώτης.
Τα δυο έργα, με συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 16.260.600 ευρώ αφορούν το αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς και τον αγωγό μεταφοράς των ανεπεξέργαστων λυμάτων του οικισμού στο αποχετευτικό δίκτυο του Βόλου και στη συνέχεια στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ.
Ιστορικό γεγονός για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή όπως η Αγριά, χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ο κ. Σκοτινιώτης κατά την διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι για την Αγριά αρχίζει πλέον μια νέα εποχή στο συνολικό κύκλο του νερού και της αποχέτευσης, από την παραγωγή και διανομή του νερού, μέχρι τη συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία του λύματος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου