Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βόλος. "Μπαζάαρ" για το καλό των αδέσποτων



 
 
 
Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προστασίας Ζώων Βόλου «Οι πιστοί μας φίλοι» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει στην εκδήλωση γιορτής της μπύρας, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων». Η εκδήλωση περιλαμβάνει γλυκά, μουσική, υπαίθρια αγορά και show με κλόουν από τις 19:00 έως τις 21:00. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του EURO 2012.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 18:00 έως τις 24:00. Με τα λεφτά, που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια (στείρωση, αποπαρασίτωση κ.ά.) σε αδέσποτα ζώα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προστασίας Ζώων Βόλου «Οι πιστοί μας φίλοι» κατά καιρούς έχει χορηγήσει σε ανθρώπους, που αγαπάνε και φροντίζουν τα ζώα τσουβάλια ξηράς τροφής.
Επίσης έχει και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, μάλιστα πραγματοποίησε και μια ερεύνα επί μια εβδομάδα στους δρόμους της πόλης του Βόλου για να διαπιστώσει που λείπουν και που μπορούν να φυτευτούν δέντρα.
Ο Θάνος Τσουκνίδης εκ μέρους του συλλόγου εξηγεί στο www.zoosos.gr: «Θέλουμε ακόμα πιο πολύ τη βοήθεια του κόσμου, να μας στέλνουν μηνύματα στη διεύθυνση oipistoimasfiloi@yahoo.gr με θέματα τα αδέσποτα ζώα, με τα προβλήματα, που συναντούν καθημερινά στην πόλη του Βόλου και ό,τι δεν σας αρέσει ή ό,τι θα θέλατε να αλλάξει στην πόλη».
Η εκδήλωση θα γίνει στο Μεταξουργείο (Αναπαύσεως και Καραμπατζάκη) στην Νέα Ιωνία Βόλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου