Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ένα θερμοκήπιο στο μπαλκόνι σας για καλοκαιρινά λαχανικά







Τα καλοκαιρινά λαχανικά είναι πολύ ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι ενδεικτικό ότι η μελιτζάνα ευδοκιμεί σε θερμοκρασίες 20°C! Αν, λοιπόν, περιμένετε να φυτέψετε τις μελιτζάνες όταν ο καιρός είναι ευνοϊκός τότε θα φάτε τη σοδειά σας στο τέλος του καλοκαιριού!
Για εκείνους που θέλουν να επισπεύδουν τη συγκομιδή και να μπορούν να απολαμβάνουν τόσο τα καλοκαιρινά όσο και τα χειμερινά λαχανικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να έχουν ένα mini θερμοκήπιο.
Ένας ελαφρύς πλαστικός ή μεταλλικός σκελετός και ένα διάφανο πλαστικό κάλυμμα μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Τα mini θερμοκήπια της botanico είναι ιδανικά για μπαλκόνια με περιορισμένο χώρο.

Διαθέτουν γαλβανισμένο σκελετό, συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα, παίρνουν ράφια για να φιλοξενήσουν δίσκους σποράς και έχουν κάλυμμα με φερμουάρ για άμεση και εύκολη πρόσβαση. Εσείς, απλά, τοποθετήστε τα μπροστά από έναν τοίχο με νότιο προσανατολισμό και έχετε το νου σας στο πότισμα. Ως γνωστόν, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις σε νερό.
Καλές σοδειές!
Τα θερμοκήπια botanico διατίθενται από την livingreen!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου